Αρναουτάκης Σκουλάς

Ο δικηγόρος Νίκος Σκουλάς στο ψηφοδέλτιο του Στ. Αρναουτάκη

Το Όραμα μου για προσφορά στον τόπο μου στηρίζεται, ταυτίζεται και τοποθετείται μέσα στην κοινωνία και πλάι στον πολίτη με σύνεση και εντιμότητα. Οι περιφερειακές εκλογές του 2019 αποτελούν κομβικό σημείο για την συνέχεια της πετυχημένης αναπτυξιακής πορείας της Κρήτης σε όλους τους τομείς ανάπτυξης. Μπορώ να συμβάλω δημιουργικά και αποτελεσματικά προς αυτή την κατεύθυνση μέσα από ένα ευρύ πλαίσιο συνεργασίας με παρεμβάσεις και καινοτόμες ιδέες,.

Συστρατεύομαι …στην ΠΡΩΤΗ Γραμμή, με το ψηφοδέλτιο του Σταύρου Αρναουτάκη
, με ισχυρά εφόδια, την γνώση, την στοχευμένη επαγγελματική μου πορεία, την δυναμική του νέου Ανθρώπου και την τεχνοκρατική ματιά του νομικού.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό, με την ΑΓΑΠΗ μου για την ΚΡΗΤΗ και για την αρχοντιά του λαού μας, την έντονη επιθυμία μου για προσφορά και τις καινοτόμες ιδέες μου για ένα καλύτερο αύριο με επίκεντρο τον Άνθρωπο, μου δίνουν την δύναμη να εργαστώ ασταμάτητα και ακούραστα …στην ΠΡΩΤΗ Γραμμή σαν στρατιώτης και να προσφέρω τα μέγιστα, που θα κάνουν αυτή την πετυχημένη ομάδα, ακόμα πιο ισχυρή και αποτελεσματική.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Γεννήθηκα το 1971 στο Ηράκλειο και είμαι το δεύτερο από τα τρία παιδιά του παπά Κώστα και της Ρίτας Σκουλά από τα Ανώγεια.
Είμαι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ζω και εργάζομαι στο Ηράκλειο από το έτος 2000.
Είμαι παντρεμένος με την βιβλιοθηκονόμο Νίκη Σκανδάλη.

Αφήστε ένα Σχόλιο