Οι αξίες για κάθε άνθρωπο έχουν αποφασιστική σημασία.

Είναι αυτές που διαμορφώνουν την ταυτότητα μας.

Οι θεμελιώδεις αξίες είναι αυτές που κατευθύνουν τις επιτυχίες μας

σε προσωπικό, κοινωνικό, επαγγελματικό και πολιτισμικό επίπεδο.


Βασικός πυλώνας στην απόφαση μου να ζητήσω την ψήφο σας και να ασχοληθώ με τα κοινά είναι η αγάπη, ο σεβασμός και η ευγνωμοσύνη που δίνω σε αυτήν την λέξη, την οποία προσπαθώ πάντα να υπηρετώ σε όλα τα επίπεδα.

Οι βασικότερες κατηγορίες αξιών, με βρίσκουν πάντα στρατιώτη και σύμμαχο τους, με διακριτικό και ουσιώδη τρόπο.

• Με σεβασμό, αξιοπρέπεια και θέρμη υπηρετώ τις ηθικές αξίες που έχω κληρονομήσει.

• Με τόλμη, υπομονή, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση οι ψυχικές μου αξίες τίθενται με συστολή στην υπηρεσία των πολιτών.

• Με μελέτη, κριτική και αξιολόγηση οι πνευματικές μου αξίες καλλιεργούνται και εμπλουτίζονται συνεχώς.

• Με εργατικότητα, συνεργασία, πειθαρχία και κοινωνική ευαισθησία, οι επαγγελματικές και κοινωνικές μου αξίες καθορίζουν και ολοκληρώνουν με επιτυχία το πρόγραμμά μου.

• Με δημοκρατική συνείδηση και ενεργή υπεράσπιση των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων οι πολιτικές προτεραιότητές μου, αποτελούν ισχυρή αξία, ως πολίτη του κόσμου.

• Με οικογενειακή παράδοση, φιλοπατρία, εθνική αυτογνωσία, συμμετοχή στις πολιτιστικές αξίες και δράσεις, πίστη στην αρχοντιά του λαού μας, σεβασμό στην ιστορία και γνώση της γλώσσας συμπληρώνονται οι εθνικές μου αξίες.

Αγαπητοί μου φίλες και φίλοι, αποφάσισα αντί να σας ενημερώσω για το επιστημονικό και επαγγελματικό βιογραφικό μου, να μοιραστώ μαζί σας με ειλικρίνεια και εγκαρδιότητα την σημασία που έχει για εμένα η λέξη που ονομάζεται ΑΞΙΕΣ!!!

Υπόσχεση και δέσμευση μου είναι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι στον ισχυρό αυτό πυλώνα με ενέργειες που θα εξυπηρετούν και θα υλοποιούν δράσεις και στόχους για ένα καλύτερο αύριο με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ΑΞΙΕΣ του.